http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/729295776196mer.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/3219781.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/935418901135r.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/2512081.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/2842802.jpg
O nama PDF Štampa El. pošta
subota, 20 februar 2010 07:12 | Napisao Administrator
bonumPrivredno  društvo "BONUM" osnovano je oktobra 2001. godine, a prve poslove ostvaruje na prodaji kamiona i automobila iz proizvodnog programa Zastava.

Istovremeno započinjemo poslovno – tehničku saradnju sa preduzećem ’’Vizabus’’ iz Skoplja na zajedničkoj prodaji i opremanju minibusa.

Tokom 2002. i 2003. postajemo ovlašćeni diler fabrika "Zastava kamioni" i "Zastava automobili", i bavimo se prodajom komercijalnih vozila i putničkih automobila pomenutih proizvođača.

U okviru svoje osnovne delatnosti, a shodno stečenim iskustvima, privredno društvo BONUM iz Kragujevca se orijentiše na preradu i opremanje karoserija za motorna vozila - prevoz putnika.

Proširenjem delatnosti i praćenjem tržišnih trendova u putničkom saobraćaju, odlučili smo se da spojimo znanje i iskustvo u proizvodnji i prodaji opreme za enterijer minibusa i autobusa.

Specijalizovali smo se za uslugu adaptacije enterijera furgona u minibuse za prevoz putnika prema zahtevu kupaca, uz primenu svih homologacionih normi, koje zadovoljavaju vozila za savremeni prevoz putnika, u pogledu sigurnosti, udobnosti, ergonomije, kvaliteta, garancija i dr.

Za opremljena vozila, obezbeđujemo atest - sertifikat ovlašćene ustanove - Mašinski fakultet - Centar za bezbednost saobraćaja. U kratkim rokovima možemo opremiti Vaše prevozno sredstvo sa preko pedeset različitih opcionala, bilo da se radi o kompletnom ili delimičnom opremanju.

Danas, se bavimo nadgradnjom vozila vodećih evropskih proizvođača (IVECO, FIAT, PEUGEOT, CITROEN, MERCEDES BENZ, VOLKSWAGEN, OPEL, FORD, GAZ), novih i polovnih, vršimo njihovo adaptiranje sa drugom potrebnom opremom, opremamo furgonska vozila za prevoz hendikepiranih lica.


Opremanje enterijera vršimo prema Vašim potrebama i nameni minibusa, pa ga u tom smislu možemo prilagoditi za:

* luksuzna turistička putovanja,
* linijski i gradski saobraćaj,
* prevoz radnika,
* prevoz đaka (školski autobus),
* prevoz sportskih ekipa
* prevoz hendikepiranih lica
* kombinovani prevoz putnika i robe

Maksimalno iskorišćenje prostora, sa kombinovanjem opcionala, daju Vam mogućnost kreiranja enterijera minibusa prema specifičnim potrebama posla.

Ponudom dodatnih opcionala omogućujemo kupcu izbor komfornijeg opremanja enterijera, zavisno od potreba i namene minibusa.

Rast i razvoj privrednih aktivnosti neminovno utiče na razvoj svih privrednih delatnosti, a među njima i na razvoj saobraćaja i turizma.

Praćenje ovakvih kretanja ukazalo nam je na povećanu tražnju za minibusima i autobusima, s´ tim da su standardi u pogledu sigurnosti i udobnosti kod takvih voznih jedinica podignuti na viši nivo.

Danas savremeni transport manjih grupa putnika zahteva siguran, udoban i brz prevoz putnika, uz poštovanje svih homologacionih propisa preuzetih od EU.

Ekonomičnost u eksploataciji, brz prevoz, opremanje po najzahtevnijim standardima, razlog su što je povećana tražnja za ovom vrstom transporta.

U strateškom planu daljeg razvoja privrednog društva planira se intenzivan razvoj kroz izgradnju potrebnih kapaciteta i resursa za značajno proširenje obima i asortimana proizvoda i usluga, razvoj i uvođenje novih proizvoda, podizanje kvaliteta proizvoda i razvoj informacione podrške.
Poslednje ažurirano petak, 12 mart 2010 13:06
 

Kontakt

Bonum d.o.o.
Milice Miljojković 15
34000 Kragujevac

tel/fax: +381 34 338 655

e-mail: office@bonum.rs

Informacije

Bonum d.o.o.
Delatnost:

Matični broj:
PIB:
PE PDV:

34200
17362755
SR 101577660
131890115