http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/729295776196mer.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/3219781.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/935418901135r.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/2512081.jpg http://bonum.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/2842802.jpg
Ko smo mi? PDF Štampa El. pošta

Kompanija "BONUM" je osnovana 2001.god. kao privatna kompanija, u skladu sa zakonima Republike Srbije, koju sve vreme njenog postojanja uredno zastupa i pojavljuje se u svojstvu direktora i vlasnika, gospodin Milan Stojanović.

Osnovna delatnost kompanije, od njenog osnivanja do danas je prodaja komercijalnih vozila, adaptacija karoserija u vozila za prevoz putnika i hendikepiranih lica, s'tim što je tokom višegodišnjeg perioda predanog rada permanentno napredovala sticanjem novih saznanja i iskustava u ovoj oblasti, pogotovo u kontaktima sa renomiranim evropskim proizvođačima koji su vremenom prerasli u partnerski odnos.

Ponosni smo na status ovlašćenog dilera kompanija kao što su "GUSTAV BRUNS" - Nemačka i "AUTOADAPT" - Švedska, poznatih proizvođača opreme za hendikepirana lica, odnosno na opremanje vozila prilagođenih njihovim specifičnim potrebama i zahtevima.
Ostvarili smo, ali i dalje unapređujemo partnerske odnose sa domicilnim importerima komercijalnih vozila vodećih evropskih proizvođača kao što su: VW, MERCEDES, FORD, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, IVECO, FIAT, GAZ i dr.


Početkom 2010. godine sa turskim proizvođačem stakala BTO, potpisali smo ugovor o ekskluzivnom distributerstvu svih vrsta stakala za putnička i komercijalana vozila, autobuse, minibuse, poljoprivredne i građevinske mašine, na teritoriji Srbije.

Nosioci posla u privrednom društvu "BONUM" svoje dugogodišnje iskustvo sticali u okviru "Iveco"-ovog sistema, u fabrici komercijalnih vozila "ZASTAVA KAMIONI", na poslovima marketinga, prodaje, odnosima sa inostranstvom i proizvodnje.

Pozicija koju trenutno imamo na tržištu Srbije,  predstavlja rezultat neprekidnog traganja za nečim novim, savršenijim, a sve sa ciljem da što je moguće u većoj meri odgovorimo realnim potrebama i željama sadašnjih i potencijalnih klijenata, pre svega sa estetskog aspekta posmatrano, što ne znači da se nače ambicije tu i završavaju.
Raspoloživi proizvodni kapaciteti, zaposleni, na čijoj se edukaciji i usavršavanju sistematski radi, realne potrebe tržišta za ovom vrstom proizvoda, predstavljaju osnov uspešnog razvojnog planiranja i značajnog tržišnog pozicioniranja "BONUM"-a u budućnosti.
 

Kontakt

Bonum d.o.o.
Milice Miljojković 15
34000 Kragujevac

tel/fax: +381 34 338 655

e-mail: office@bonum.rs

Informacije

Bonum d.o.o.
Delatnost:

Matični broj:
PIB:
PE PDV:

34200
17362755
SR 101577660
131890115